Ruim 20.000 euro subsidie voor Stichting Bram

LELYSTAD
Stichting Bram krijgt volgend jaar een éénmalige subsidie van 23.500 euro van de gemeente Lelystad. Het geld komt uit het budget van de motiemarkt, waar de stichting eerder haar verhaal met succes bij gemeenteraadsleden heeft gepitcht.

Het doel van Stichting Bram is gezinnen te ondersteunen door activiteiten aan te bieden voor kinderen met een vorm van autisme en/of ADHD in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar, die meer ondersteuning en begeleiding nodig hebben in hun vrije tijd.

Bram is opgericht door ouders en mensen die zich betrokken voelen bij deze kinderen en hun gezinnen. Het is een uitdaging om activiteiten te bedenken waar kinderen aansluiting vinden met andere kinderen, zodat zij in de activiteiten om hun talenten kunnen ontdekken. Daarbij staat het spelplezier voorop.

reacties (4)

 • Gonny Jurg

   

  Als mama van een Bram-kind vind ik het jammer dat dit bericht nu al geplaatst wordt. Er moet nog over gedebatteerd en gestemd worden as. dinsdag. Dus het is helemaal niet zeker dat we dit bedrag ook krijgen. We zouden er uiteraard héél blij mee zijn.

  reageer
 • Naastenliefde

   

  Zoals altijd okay altijd goed natuurlijk, maar is het inmiddels al bekend wat er afgeroomd gaat worden voor de directie? Een goede verhouding met de gemeenteraadsleden zet mij aan het denken, dat zou dan de doorslag hebben gegeven, de neveninkomsten of persoonlijke belangen van bestuurders zijn daarbij veilig gesteld? Moeten we dat zo zien? (het Nederlands bestuur staat daar inmiddels om bekend)

  reageer
 • Vinnie

   

  Leuk en goed idee als het maar geen vrienden van Tom 2.0 wordt. Want dat was in Almere ook niet echt een succes.

  reageer
 • Flevoburger

   

  Goed initiatief!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert