Veel belangstelling bij info-avond Poort

ALMERE • Di 14 november 2017 | 23:30 • Dinsdag 14 november 2017 | 23:30
Vele tientallen nieuwsgierige Almeerders kwamen dinsdagavond af op een informatieavond over Almere Poort. Tijdens de bijeenkomst werden omwonenden geïnformeerd over twee bestemmingsplannen in dit gebied.

Voor de deur stond al een lange rij vertelt gebiedsmanager Harald van der Kooi. ''We merken dat er een behoefte is aan informatie over dit stadsdeel.'' Omwonenden konden bij kraampjes informatie krijgen over verschillende projecten die spelen in Poort, zoals Duin, Columbuskwartier en het Cascadepark. ''Er gaat veel gebouwd worden de komende jaren.'' vertelt Van der Kooi. ''Dat is de ontwikkelkant van Poort. In het bestaande deel van Poort zie je open plekken. Daar gaat ook volop gebouwd worden.'' 

Bewoners hadden onder meer vragen over het verkeer in het stadsdeel. ''Je ziet dat ze met vrachtwagens door de wijk heen jassen,'' aldus een omwonende. Andere vragen gaan over het winkelcentrum en over de stadstuinen.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel