Bewoners Poort betrokken bij nieuwe ontwikkelingen

ALMERE
Bouwplannen, bereikbaarheid, veiligheid en verkeer. Dat zijn zaken waar bewoners van Almere Poort zich het meest betrokken bij voelen. De gemeente Almere hield afgelopen dinsdag een bijeenkomst voor de bewoners om te praten over de toekomstplannen voor Almere Poort. 

Informatieavonden druk bezocht
De informatieavonden van de gemeente worden de laatste tijd opvallend druk bezocht. In het stadsdeel gaat de komende jaren heel veel gebeuren. Zo komt er meer grond vrij voor de bouw van woningen en worden wegen aangelegd. Veel mensen willen dan ook weten wat waar precies komt te staan.

'Ik wil betrokken blijven bij de ontwikkelingen in de wijk'
'Hoe meer woningen hoe meer klanten', zegt ondernemer Linda Staasen. Zij heeft een broodjeszaak in de overdekte Homerusmarkt. Zij wil graag betrokken blijven bij de ontwikkelingen. Daarom probeert zij elke informatieavond bij te wonen.

Volgens haar gaat het steeds beter met haar zaak en dat is te danken aan de groei van het stadsdeel. Staasen: Als ondernemer moet je jouw gezicht laten zien bij dat soort bijeenkomsten'. De gemeenteraad van Almere praat vanavond over het ontwerp-bestemmingsplan Poort Oost en Duin. 


 

reacties (2)

 • peter van den bemt

   

  Wees alert, bewoners van Poort. De ervaring leert dat je er bekaaid vanaf komt.

  reageer
 • michael

   

  Aardige hoogbouw in aantocht !!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert