Dief rooft voor derde keer groentekraam leeg

NAGELE
Wie heeft het toch steeds op de groentekar van de broers Dax en Hidde van Ulsen uit Nagele gemunt? De kar is voor de derde keer dit jaar helemaal leeggeroofd.

Zelfs een bewakingscamera mocht niet baten, de dief nam kilo's aardappelen, uien en tientallen eieren mee. Ook de inhoud van het geldkistje werd meegenomen. Dat gebeurde dinsdag op woensdagnacht.

"De beelden hebben we overgedragen aan de politie en er is aangifte gedaan", vertelt Dax van Ulsen. "Het was donker, maar je kunt wel zien dat het om een man gaat met langer haar en een bril op. Verder droeg hij een dikke jas." 

De broers laten zich niet uit het veld slaan. "Nee hoor, gewoon weer de schouders eronder. Het is natuurlijk ongelofelijk dat dit steeds gebeurt. We gaan nu onder meer het geldkistje verzwaren en misschien nog een camera ophangen." 

reacties (4)

 • Hans

   

  Kan omroep Flevoland niet beelden van de bewakingscamera tonen?

  reageer
 • Peter

   

  Die koelkast heeft ie laten staan

  reageer
 • Pieter

   

  ojee, en de attentie attentie buurtpreventie heeft ook niets opgeleverd? Oh dear how sad, well ... never mind

  reageer
 • Dirk

   

  weinig kraam te zien dan allen een overjarige aanhanger , giet je geld kist in t beton daar of nog beter laat geen geld achter in je aanhangertje .

  reageer
 • Je snap het principe niet van deze kar denk ik als je aangeeft geen geld te laten liggen in de kar' Producten liggen hier in goed vertrouwen zodat iemand iets kopen kan.. dit geld ligt in de kar!!

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert