Aanleg rotonde bij toegang Hollandse Hout gestart

LELYSTAD • Ma 20 november 2017 | 11:38 • Maandag 20 november 2017 | 11:38
De gemeente Lelystad is begonnen met de aanleg van een rotonde bij de toegangsweg van de Buizerdweg naar de Hollandse Hout.

De rotonde wordt aangelegd om het kruispunt veiliger te maken. Het is de laatste jaren drukker geworden op de Buizerdweg. Volgens de gemeente komt dit ook door de groeiende populariteit van de Oostvaardersplassen. De rotonde moet voor het einde van het jaar klaar zijn. De provincie betaalt mee aan de aanleg. 

'Gebied blijft bereikbaar'
Volgens de gemeente blijven de Hollandse Hout en de Buizerdweg tijdens de werkzaamheden wel bereikbaar voor het verkeer. Wel moeten automobilisten en fietsers rekening houden met wat extra reistijd. Verkeersregelaars moeten ervoor zorgen dat het verkeer goed doorstroomt.

Doorgaand verkeer wordt geadviseerd om de omleidingsroute via de Torenvalkweg/Houtribweg en Knardijk te gebruiken. De omleidingsroute wordt met borden aangegeven.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel