Genomineerden ‘Onderneming van het jaar 2017’ bekend

ALMERE • Ma 20 november 2017 | 19:33 • Maandag 20 november 2017 | 19:33
Jeveka, Rixax Verhuur en Traffic Builders zijn de drie genomineerden voor de titel  ‘Onderneming van het Jaar 2017' in Almere. Dat laat de gemeente Almere weten. 

Marktkansen benutten
De Almeerse bedrijven zijn geselecteerd door een jury van vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven onder voorzitterschap van wethouder Mark Pol van Economische Ontwikkeling. Er is onder meer gelet op het zien en benutten van marktkansen, bedrijfsresultaten en betrokkenheid bij de stad.

De genomineerden
Jeveka is distributeur en leverancier van meerdere merken op het gebied van bevestigingsartikelen en gereedschappen. Rixax Verhuur verhuurt diverse machines, gereedschappen en steigers. Traffic Builders is een digitaal marketing bureau. 

Automatisch genomineerd voor Flevopenning
De winnaar wordt begin volgend jaar bekend gemaakt op de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Almere. Het winnende bedrijf is automatisch genomineerd voor een Flevopenning. Dat zijn de Flevolandse ondernemersprijzen. 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel