Politie geeft compositietekening overvaller vrij

LELYSTAD
De politie heeft een compositietekening vrijgegeven van een man die een 77-jarige vrouw van haar fiets heeft getrokken en beroofd. De vrouw uit Lelystad raakte daarbij behoorlijk gewond. Dat gebeurde op dinsdag 22 augustus om acht uur 's ochtends, vlakbij Politiebureau de Doelen.

De politie vroeg al eerder om getuigen, maar nu is er naast een signalement ook een duidelijk beeld van de dader. Het gaat om een negroïde man, tussen de 30 en 40 jaar oud met rasta's. Hij reed volgens de politie op een zwarte omafiets die eigenlijk te klein voor hem was. Met het vrijgeven van deze tekening hoopt de politie op tips en nieuwe getuigen.

Na de overval op het fietspad tussen sporthal de Rietlanden en het politiebureau heeft de verdachte zich met de fiets opgehouden rond de Politiebrug en is hij vermoedelijk richting de Markebrug (Waterwijk) weggevlucht. 

[https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1570109236398920&substory_index=0&id=738934436183075]

reacties (3)

 • Sonja

   

  Hopelijk vinden ze dat uitschot! En flink straffen maar dat zal Wel weer meevallen hier in nederland

  reageer
 • .W.

   

  lekker vlot dit te doen nu pas bekend te naken t spoort echt niet meer tegenwoordig .

  reageer
 • Sef

   

  Een 77 jarige vrouw overvallen en mishandelen, veel lager als dat bestaat er niet. Hopelijk loopt deze idioot nu gauw tegen de lamp. Zal wel een werkstraf worden in dit land.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert