Overvallers tankstation overvielen eerder echtpaar

LELYSTAD
De drie mannen die betrokken waren bij de overval op het Gulf-tankstation in de Wigstraat in Lelystad dinsdagavond hebben vrijwel zeker eerder die avond een overval gepleegd in het plaatsje Hem bij Enkhuizen. Dat meldt de politie Noord-Holland.

Bij de overval op een echtpaar in Hem raakte een 75-jarige man gewond. Twee mannen waren de woning van het echtpaar binnengedrongen en sloegen de man tegen het hoofd. Onder bedreiging van een vuurwapen moest hij zijn autosleutels afgeven. De mannen gingen er met zijn Volvo V40 vandoor.

Dezelfde auto is een half uur later gebruikt bij de overval in Lelystad. Daar raakte niemand gewond. Twee mannen bedreigden de medewerker met een vuurwapen. Een derde verdachte bestuurde zeer waarschijnlijk de auto. Het is niet bekend of hier iets buit is gemaakt.

reacties (5)

 • Jan

   

  Nou Jaap, vandaag de uitspraak gehoord inzake een automobiliste die een fietster heeft doodgereden! Taakstrafje omdat niet bewezen kan worden dat mevrouw aan het appen was, wel dat ze het dodelijke ongeluk heeft veroorzaakt! I rest my case!

  reageer
 • Dirk

   

  Fijn dat iemand denkt dat als ze gepakt worden ze gevangenis straf zouden moeten krijgen. Maar helaas taakstraf is al erg zwaar in Nederland Plus feit dat bijna niemand zijn taakstraf uitdient Wat dan ook weer niet gecontroleerd wordt. Maar losers zijn het in ieder geval wel.oude man in elkaar slaan en overval op een pompstation waarvan je bijna wel weet dat er tegenwoordig niet veel contant geld meer te halen is. Dus ja echte losers

  reageer
 • Jaap

   

  Kom, kom Jan, niet zo overdrijven. Een gewapende overval wordt zelfs in Nederland niet met een taakstrafje afgedaan.

  reageer
 • Jan

   

  Jaren achter de tralies? Kopje thee en, als de publike opinie dat graag wil, een taakstrafje!

  reageer
 • BBS

   

  Wat een.losers om met zn 3en dexe nutteloze overvallen te doen moet je met zn 3en 40 euro verdelen en dan ook nog het risico van jaren achter de tralies voor wat ja slachtoffers maken heel dom oliekoeken dom

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert