Cameraman Martin Hop overleden

LELYSTAD • Do 23 november 2017 | 9:51 • Donderdag 23 november 2017 | 9:51
Geheel onverwacht is onze collega Martin Hop overleden. Zijn overlijden is voor ieder van ons een schok en we kunnen niet geloven dat dit werkelijkheid is. Martin was een collega die echt hart had voor Omroep Flevoland. Nooit was hem iets te veel. Als cameraman altijd op pad voor de omroep, in weer en wind, overdag, ’s avonds en ’s nachts om de mooiste beelden te maken. 

Martin was een echte professional en altijd bezig met nieuwe technieken om te bekijken wat deze voor de omroep kunnen betekenen. Boven alles was hij een fijne collega in de omgang, oplossingsgericht, en altijd bereid om anderen te helpen. Een Omroep Flevoland-man op en top en als cameraman een bekende verschijning in Flevoland.

Zijn overlijden is een ingrijpend verlies. Met respect gedenken wij hem. De vele mooie beelden die hij maakte zullen nu en later onderdeel uitmaken van de geschiedenis van onze provincie. Wij zullen Martin heel erg missen.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel