Huurders het minst tevreden over Centrada

FLEVOLAND
Woningstichting Centrada uit Lelystad scoort het slechtst van alle woningcorporaties in Flevoland als het gaat om het oordeel van de huurders. Dat blijkt uit een onderzoek van branchevereniging Aedes. De vereniging heeft alle aangesloten corporaties met elkaar vergeleken. Daarbij werden in totaal 250.000 huurders naar hun mening gevraagd. 

Centrada scoorde bij nieuwe huurders een 6,6. Dat is het laagste cijfer van de zeven onderzochte Flevolandse corporaties. Ook bij vertrokken huurders scoorde Centrada het laagst.

Het beste cijfer van nieuwe huurders kreeg Stichting Harmonisch Wonen, namelijk een 8. Deze corporatie heeft 225 woningen in het Sidhadorp in Lelystad. De bewoners van die wijk beoefenen de Transcendente Meditatie techniek, een mentale techniek voor bewustzijnsontwikkeling. 

[https://localfocus2.appspot.com/5a1726ee5d6a5]

reacties (4)

 • Pzaal

   

  Zie nergens Ymere staan. Ik heb alleen maar gelijk met deze woningbouw. Ze beloven je van alles als je klachten opmerkingen of vragen hebt. Maar als puntje bij paaltje komt haken ze plots af en kan het allemaal opeens niet meer. Als ze je ergens toestemming voor vragen en je zegt nee kunnen ze het niet begrijpen en sturen je dan opeens drijgbrieven van een advocaten kantoor uit Amsterdam om toch jou te laten ondertekenen. Ymere kan van mij de pot op ik teken niks zolang hun ook niet de dingen nakomen die ze je eerst gaan toezeggen.

  reageer
 • Hannes

   

  En dat is één van de wooncoöperaties, die in het beginstadium voor de Floriade hun ongeduld lieten blijken! ((het zal niet verbazen als er al convenanten zijn getekend))

 • Rob

   

  Het is alleen maar bergafwaarts gegaan. Kunnen ze in hun zak steken. Ze zitten er alleen voor zichzelf

  reageer
 • pieter de oude

   

  Nederland heeft behoefte aan het bouwen van (coöperatie) woningen en niet aan dit soort zelf ingenomen zelfbevrediging.

 • almere

   

  doe eens een onderzoek naar goedestede in zijn geheel dan komen we uit op een 3 service verlening is een nul je komt t kantoor niet eens meer in , onderhoud ? eehh krijg te horen doen we niks aan , bel je de aannemer eehhh hebben volgende week pas tijd onderhoud ? we laten de boel gewoon verrotten dat is goedestede in almere .

  reageer
 • Piet

   

  Doe eens een onderzoek naar het gebruik van leestekens en hoofdletters. Na afronding van je onderzoek moet je het gaan toepassen.

 • Niek

   

  Misschien zelfs eens een keer de handen uit de mouwen steken?

 • Jos '56

   

  Niet verwonderlijk, denk maar o.a. aan stopzetten van het onderhoudsfonds :-((

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert