Illegaal vuurwerk gevonden bij huiszoeking

DRONTEN
Bij een huiszoeking in Dronten is illegaal vuurwerk aangetroffen en een Airsoft balletjespistool. Het wapen lijkt volgens de politie op een echt wapen.

De politie is druk om kopers en verkopers van illegaal vuurwerk in beeld te brengen. Ruim 1200 mensen zijn landelijk in beeld gebracht en krijgen een bezoekje van agenten. 

Het vuurwerk en het pistool die in Dronten zijn gevonden worden vernietigd. Tegen de 22-jarige eigenaar uit Dronten is een proces-verbaal opgemaakt. De officier van justitie moet bepalen wat voor straf volgt. 

reacties (4)

 • Luuk

   

  Als de politie van Dronten het zich gemakkelijk wil maken, dan moeten ze eens een poosje posten in de Greente van Swifterbant. Dan heb je zo een paar knapen te pakken die nu al (illegaal) lopen te knallen. Even in hun fietsenschuurtje kijken levert vast veel op.

  reageer
 • Kaasie

   

  Illegaal ? Bij Aldi en Big Bazar ( en anderen) volop knallers te koop, vanaf 12 jaar. Hoe krijg je dit als politie onder controle ?

  reageer
 • Dronten

   

  Zelfs bij de action ligt er vuurwerk in de schappen

 • Dronten

   

  Het zou fijn zijn als de wijk wordt vermeld waar hij woonde

  reageer
 • Pieter

   

  Moet de agent ook maar eens in Emmeloord Zuid gaan rondneuzen. Daar wordt al weken lang geknald (zelfs al in de herfstvakantie nota bene) als de zon onder de horizon is verdwenen. Maar ik vrees dat anderhalve politieagent op honderd vierkante kilometer niet veel gewicht in de waagschaal brengt.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert