Gemeente: kom met fiets naar De Zandtovenaar

NOORDOOSTPOLDER • Wo 13 december 2017 | 10:43 • Woensdag 13 december 2017 | 10:43
De gemeente Noordoostpolder roept inwoners op om donderdag met de fiets naar het evenement 'Kerst met de Zandtovenaar' te komen. In het parkje achter 't Voorhuys komt tijdelijk een extra fietsenstalling. 

Vorig jaar werd de show opgevoerd in Lelystad. Daar kwamen toen duizenden mensen op af. In Emmeloord worden 8000 bezoekers verwacht en voor het plein geldt 'vol is vol'.

De gemeente heeft zeven parkeervelden aangewezen voor bezoekers die toch met de auto komen. Het gaat onder meer om plekken bij de Bosbadhal, Flevo Boys, het ziekenhuis, de Paardenmarkt en het gemeentehuis. Alles is volgens een woordvoerder op maximaal tien minuten loopafstand. Automobilisten worden daarheen geleid met digitale borden en verkeersregelaars.

Het busstation is open tot 18.00 uur. Daarna worden de bussen tot 21.00 uur omgeleid. Reizigers kunnen op- en uitstappen bij de brandweerkazerne aan de Nijverheidsstraat.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel