Duizenden mensen op de been voor de LichtjesParade

LELYSTAD • Do 14 december 2017 | 22:08 • Donderdag 14 december 2017 | 22:08
Zo'n 7.000 mensen zijn donderdagavond op de eindshow van de LichtjesParade in Lelystad afgekomen. In het winkelcentrum De Gordiaan trok een parade met figuranten begeleid door dansers, muzikanten en praalwagens door de straten.

Op het Agorahof, aan het einde van de route kregen de bezoekers een animatie over 50 jaar Lelystad te zien, geprojecteerd op een groot doek gecombineerd met een lasershow. De LichtjesParade is onderdeel van de  City Marketing-campagne 'Lelystad geeft licht'. De parade bestond uit wagens en zo'n 100 kinderen die volgens een choreografie dansten.

"We kijken terug op een fantastische afsluiting van het jubileumjaar van onze stad. Een jaar waarin door vele vrijwilligers talloze activiteiten werden georganiseerd. De LichtjesParade was de kers op de taart. Ik ben heel trots op alle vrijwilligers, in het bijzonder op de vrijwilligers van de LichtjesParade.", aldus Anne Veldkamp van City Marketing Lelystad.

Twee jaar geleden kwamen er 20.000 bezoekers af op het evenement. Toen werd samengewerkt met SBS en kreeg het evenement landelijk aandacht.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel