Minder treinen door werkzaamheden

FLEVOLAND
Door werkzaamheden aan het spoor rijden er zaterdag en zondag minder Sprinters tussen de stations Almere Oostvaarders en Weesp.

Ook rijden er minder Intercity's tussen Lelystad en Duivendrecht.

De extra reistijd kan hierdoor oplopen tot een half uur.

reacties (3)

 • flevotrein

   

  Heb al vaker geklaagd over de Flevolijn bij diverse instanties. Echter krijg ik regelmatig te horen dat ik een van de weinige reizigers ben die klaagt bij de ns of ns forum. Zijn we klaagmoe ? ik zeg blijf klagen...niet hier natuurlijk. Hoewel...omroep Flevoland kan een item aan de slechte Flevolijn geven. Mogelijk wordt het opgepakt door meer media. fijne dagen alvast!

  reageer
 • Remco

   

  Heb zelf geen klachten. Om het kwartier intercity of sprinter vanaf Almere-Centrum. Heb altijd zitplaats. Rijden laatste jaar echt langere treinen. Prima!

 • Herman

   

  Ik begrijp het wel. Ik wil ook niet stoppen in Almere.

  reageer
 • Jazeker

   

  Minder treinen nog altijd beter dan af en toe treinen. Gisteren heeft de intercity Almere buiten weer voobijgereden. Geen enkele sorry of oplossing geboden. Stonden we weer met mannetje of zestig in lelystad I.p.v Almere buiten. NS zijn echte amateurs. Moet snel een andere vervoerder komen

  reageer
 • 60 man? Volgens mij waren het er nog niet eens 10.... Almere Buiten is slechts een klein stationnetje waar een paar mensen forenzen met de trein.

 • Flevonees

   

  De intercity naar Almere buiten heeft niet gereden.. De 19 en 49 vanuit Almere waren het hele weekend opgeheven. Alleen de stopper van 27 en 57 deed buiten Aan... Mocht je weer eens met de trein gaan tijdens werkzaamheden controleer dan eerst de juiste vertrek tijden ipv mopperen op het spoor

 • Harry

   

  En die nieuwe vervoerder neemt de machinisten over van de NS, wat schiet je dan op met die nieuwe vervoerder ??? Je raakt dan waarschijnlijk de service kwijt die er verleent wordt omdat er geen conducteurs meer met de trein meerijden.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert