Man opgepakt na grove mishandeling Almeerse

ALMERE
De politie heeft een 33-jarige man opgepakt voor de mishandeling van een Almeerse die een ruzie probeerde te sussen. De man sloeg een glas kapot in haar gezicht, waardoor ze ernstig gewond raakte.

Het incident gebeurde in de nacht van 13 op 14 mei op de Zeedijk in Amsterdam. Beelden van de dader werden eerder door de politie vrijgegeven en getoond in Opsporing Verzocht.

Het slachtoffer ging samen met twee vriendinnen stappen in Amsterdam. In het rokersgedeelte van een café op de Zeedijk ontstond een woordenwisseling tussen een man en een vrouw. De Almeerse probeerde dat te sussen en hield de kemphanen uit elkaar. De vrouw die ruzie had vertrok en de agressieve man bleef achter met de Almeerse.

Er werden nog wat dingen over en weer gezegd en de man raakte volgens de politie vervolgens zo geïrriteerd, dat hij een glas kapot sloeg in het gezicht van de jonge vrouw. Eenmaal in het ziekenhuis moest een plastisch chirurg haar gezicht hechten en de glasstukjes verwijderen. De vrouw heeft onherstelbare schade overgehouden aan de ernstige mishandeling.


reacties (5)

 • angelina

   

  met de persoon is psychologisch zeker het 1 en ander mis,maar ook in den haag schort het aan kennis,dat blijkt wel weer,wat er zich de afgelopen tijd allemaal afspeelt in Nederland. wij als burger mogen geen recht in eigen hand nemen. nou de eerste die bij mij durft,sla ik eigenhandig krom! dan maar naar de strafrechter,leg graag uit als de regering de burger niet bij stáát,los ik het zelf op! de politie in Nederland is veel te bang,en worden uitgelachen waar ze bij staan. ik zou dat werk nog voor geen miljoenen willen doen. mag en kan niks allemaal regeltjes en de criminelen krijgen een kusje. schandalig!

  reageer
 • .W.

   

  ik voel een taakstrafje aankomen

  reageer
 • De advocaat

   

  Dwaas idee. Dat wordt een jaartje zitten. Vooral bij antecedenten.

 • Jansen

   

  Kijk dat doet de politie ook buitenbeentje zicht van het grote publiek Met zo’n bericht is mijn dag weer goed nu maar hopen dat ze de goede hebben zodat inderdaad dat misbaksel zijn straf niet ontloopt

  reageer
 • Desiree

   

  Goede zaak. Het zal wel een zaak van lange adem worden maar na een veroordeling moet er natuurlijk een schadeverhaal gestart worden. Een jonge vrouw voor het leven verminken loopt toch in de tonnen.

  reageer
 • Keizer

   

  Met iemand die tot zoiets in staat is, is iets goed mis. Ik hoop vurig dat de persoon in kwestie een hele lange tijd vastgezet wordt. Wat een ongelooflijk ontzettend misbaksel.

  reageer
 • Flevoburger

   

  Ik ben het helemaal met je eens, en er van overtuigd dat ik hier niet de enige in ben. Helaas heeft de Nederlandse rechtspraak, net als de overheid in Den Haag, haar binding mer de maatschappij helemaal verloren. Eenvoudige mishandeling met zwaar lichamelijk letsel: 4 jaren. En dat is dan de maximale straf. Een hoge geldboete? Dit soort daders hebben in de regel geen cent te makken ( officieel dan ). Er staan volgens mij een hele rij handige advocaten klaar die hun uiterste best doen om hem weer zo snel als mogelijk op straat te helpen.....

 • Guderian

   

  Mooi gesproken. Helemaal mee eens

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert