Leerlingen halen 3.200 op met Serious Re-Kerst

ALMERE
Leerlingen van middelbare school het Echnaton in Almere hebben ruim 3.200 euro opgehaald met hun actie: Serious Re-Kerst. Tijdens de actie voor 3FM Serious Request maakten zo'n 35 leerlingen ruim 27 uur lang radio. 

"We begonnen met 35 leerlingen en we zijn nu nog maar met 12 man over. De rest werd ziek van het slaaptekort", zegt leraar Ritchie Brouwer. Het evenement is opgezet door de leerlingen zelf. 

Woensdag kwamen verschillende Almeerse artiesten langs in de radio-programma. Eerst werden de leerlingen vergezeld door een aantal bekende rappers. Vervolgens werd er in de nacht afgesloten met dancemuziek. 

Het opgehaalde bedrag wordt dit weekend naar Apeldoorn gebracht waar het Glazen Huis van 3FM staat.reacties (1)

 • Pieter

   

  Zijstapje. Ik zag op de Belgische televisie de S.R.actie, met één verschil: Zij stellen niet één doel zoals hier, maar de gevers bepalen zélf het doel, zoals het Echnaton dus ook heeft gedaan, alleen gaat het in België dus via de landelijke S.R actie. Spreekt me eigenlijk veel meer aan.

  reageer
 • Hans

   

  Zijstapje: ik lees vaak commentaar op SR. Zou het niet een idee zijn dat de mensen die het anders willen zelf geld gaan inzamelen voor hun goede doel?

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert