Costes opent winkel in Citymall

ALMERE
Kledingzaak Costes opent in het voorjaar van 2018 een winkel in Citymall Almere. De winkel komt op de plek waar vorige maand de flagshipstore van Mango de deuren sloot

Costes is het zusje van modeketen The Sting. In augustus 2013 opende het merk de eerste winkel aan de Oude Gracht in Utrecht. Al snel volgden meer winkels in steden als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Maastricht. Inmiddels heeft Costes ook het eerste filiaal in België geopend.

Mango vertrok vorige maand plotseling uit Almere. Waarom is niet bekend. Verhuurder Unibail-Rodamco liet toen al weten dat er een nieuwe huurder voor het pand was gevonden. Het pand wordt de komende tijd verbouwd voor de komst van Costes. 

reacties (2)

 • willem-S

   

  Het artikel lezend krijg je misschien het idee,dat Costes enkel in grote steden een winkel heeft. Maar nee, ook in plaatsen als Drachten, Emmen en Hoorn. Ben ook een tevreden Almeerder en blij ,dat Almere 1 van de winkelhoofdsteden van NL is.

  reageer
 • Steven Stedenwijk

   

  Goed zo, duidelijk dat Almere gewoon een grote stad is met een grote omgeving en die gewoon in het rijtje Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Maastricht aansluit.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert