Visker lijsttrekker D66

ZEEWOLDE
Robin Visker wordt de lijsttrekker van D66 Zeewolde tijdens de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018. Dat heeft de partij bekendgemaakt. 

In de kieslijst staat fractievoorzitter Gerrit van der Meer op plek twee. Gevolgd door Wenda Westerhuis en Wibe Sierksma. 

"Op dit moment wordt nog de laatste hand gelegd aan het verkiezingsprogramma en we gaan met vol vertrouwen de verkiezingen in", schrijft de partij.

reacties (5)

 • Joop.

   

  Hoe Democraties ten aanzien van de vrijheid van wonen? Wie het bewonen op de " recreatieparken" mogelijk wilt maken krijgt mij stem. Joop

  reageer
 • Dick

   

  D66 Zeewolde gaat met vol vertrouwen de verkiezingen in. Gezien het stemgedrag van deze partij met betrekking tot uitbreiding Lelystad Airport zou dit wel eens gelogenstraft kunnen worden.

  reageer
 • Cees

   

  Zet hem op Robin, heb er alle vertrouwen in dat D66 een goed tegengeluid kunt laten horen aan de gevestigde orde!

  reageer
 • Rick

   

  Zet hem op Robin. Ik hoop dat jullie die Z.g. Leefbaar partij van de kaart of in iedergeval uit Zeewolde weg vegen. En er is niks mis met een gekozen burgemeester of een bindend referendum. Democratie ten top.

  reageer
 • Johan 32

   

  Nee natuurlijk is er niets mis met een referendum ( ook al is het alleen maar raadgevend) maar , misschien heb je iets gemist? het huidige kabinet, waar ook D66 deel van uit maakt, heeft besloten het raadgevend referendum af te schaffen. Het is nota bene een D66 minister die er op dit moment haar uiterste best voor doet om de wetgeving die ons het recht geeft op een raadgevend referendum zo snel als mogelijk nietig te verklaren..... Da's niet democratisch, dat vind ik arrogant en minachtend richting de burgers.

 • Flevoburger

   

  eeeuuhh D'66 .... Dat is toch die partij die voor een gekozen burgemeester en een referendum ( bindend riepen ze zelfs ) is? Oh, die.....

  reageer
 • Ger

   

  Wat is ook alweer die partij van alleen maar azijnzeikerds?

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert