1000 euro voor de Scharrelberg na vogelgriep

BIDDINGHUIZEN
Dierenpark de Scharrelberg in Biddinghuizen heeft zaterdagmorgen 1000 euro gekregen van burgemeester Aat de Jonge.

Het geld is bedoeld voor een herstart nu er vogelgriep bij de Scharrelberg is vastgesteld. Daardoor moesten vorig weekend zo'n 40 dieren worden geruimd. 

De verblijven moeten de komende tijd meerdere keren worden ontsmet. Nieuwe dieren zijn pas op zijn vroegst in maart welkom omdat er in januari en februari nog kans is op besmetting.
reacties (5)

 • Yahama

   

  Top gedaan van burgemeester De Jonge! Kinderboerderij is een leuk uitje voor zowel jong als oud, aldus de gemeenschap. Perfecte besteding dus van het gemeenschapsgeld als je het mij vraagt!

  reageer
 • DeLuis

   

  Gemeenschap geld is zoals de naam al zegt van de gemeenschap, dus van ons allen. Het is dan toch mooi dat Aat namens ons geld geeft aan het getroffen dierenpark. Dus €1000,- namens de 41000 inwoners van de gemeente Dronten, komt overeen met tweeënhalve eurocent per inwoner. Jullie bijdrage is dus indrukwekkend, een mooie kerstgedachten.

  reageer
 • David

   

  Volgens de zeurders hier kan die man ook nooit wat goed doen. Gewoon een mooi gebaar van de Jonge!

  reageer
 • ./\/\.

   

  Het is een mooi gebaar. Maar niet van De Jonge. Dat zou het geweest zijn als het zijn eigen geld was. Dit is gewoon geld van u en mij. Een mooi gebaar dus, maar niet van de jonge, maar van de gemeenschap.

 • Rob

   

  Aat is altijd gul in het weggeven van gemeenschapsgeld.

  reageer
 • Ger

   

  Kado uit andermans zak.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert