Serious Dorpsfestival levert 2100 euro op

BIDDINGHUIZEN
Het Serious Dorpsfestival in Biddinghuizen heeft dit jaar 2100 euro opgeleverd. In het Koetshuis stond een box waar bezoekers geld in konden doen.

De inhoud gaat deels naar het Glazen Huis van 3FM waar dj's geld ophalen met hun jaarlijkse actie voor het Rode Kruis. Ook gaat er geld naar de vervanging van de torenverlichting in het dorp.

Tijdens de derde editie van het Serious Dorpsfestival werd zaterdag radio gemaakt en waren er optredens van lokale artiesten.

reacties (2)

 • C

   

  Ger volkomen eens wat een oplichting en groot doenerrij Over de rug vande medemensen aande deur krijgen ze het niet meer o.a rode kruis directeurtje loopt ook weer veel mis ha ha en nog zovelen zielige lui hoor uit buiters het is een mooie kans voor de zakkenrollers bij zoon menigte mensen en zo ben je alles kwijt. Hi hi haha

  reageer
 • Jan

   

  De moderne versie van aflaten.. Je geeft een x bedrag en je kunt al deugend heerlijk jezelf volvreten en dure kado's uitpakken. En zeker in dat glazen huis, overbetaalde dj's, die kleine kinderen hun spaargeld aftroggelen, en de hele tijd zeuren over hoe zwaar ze het hebben met die paar dagen 'opgesloten' zitten. Uiteraard volgestopt met shakes en gecontroleerd door een arts want ja, niet eten hè.. Vraagt men zich nooit eens af hoe verschrikkelijk gemaakt en hypocriet dit is? Degene die werkelijk goed doen, doen dit zonder alles van de daken te schreeuwen, in plaats van Facebook of wat al niet meer, om maar te laten zien hoe men deugt. Maak geld over naar KiKa bijvoorbeeld, maar aub, in stilte..

  reageer
 • Wieke

   

  Niemand hoeft te geven. Ook aan Serious Request kun je anoniem en in stilte geven, wat de meeste gevers ook gedaan hebben. Maar u hebt waarschijnlijk aan Kika overgemaakt, ook een prima doel, waar ook allerlei acties voor gevoerd worden.

 • Ger

   

  Jan mensen die hier naar overmaken. Doen dat ook wel naar bv KiKa. Dus maak je niet druk.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert