Ouders ongerust over vermissing zoon: "Het is net een slechte film"

ALMERE
De ouders van de vermiste Michael Klijn uit Almere roepen mensen op om naar hun 34-jarige zoon uit te kijken. De Almeerder is sinds vorige week maandag vermist. "Het is net een slechte film", zegt zijn vader Piet. 

Michael werkt als zelfstandig timmerman en is maandag 18 december voor het laatst gezien aan de Hefbrugweg in Almere Buiten. Hij heeft toen nog een bericht gestuurd aan zijn broer met de tekst; "hé gabber" en daarna bleef het stil. Inmiddels staat de telefoon van Michael uit. Ook is er geen spoor van zijn Volkwagen Transporter met kenteken VL-857-R. 

De familie heeft de politie ingeschakeld en riep eerder al via internet op om naar Michael te zoeken. Zelf zitten ze met de familie deze kerstdagen bij elkaar thuis. "We zouden uit eten gaan, maar dat hebben we afgezegd. We zijn niet in de stemming. Het is nu vooral doorbijten", zegt zijn vader.

reacties (5)

 • Jsp. De boer

   

  Hey jonge je. Sprak me nog aan in Leeuwarden ik heb geen rust kunnen vatten ik ben blij met het nieuws ik denk jij zelf ook kerel vergeet wat ik je zij in de ah xxl maaar kerel wat heb Ik gestreden en gebeden maar boven al ben ik na nachten wakker zijn emoties toren hoor zo blij dat je je leven hebt man kerel maak er wat van zonder leningen. Of ellende je goed op. Weg kerel een knuffel ik denk aan je en ook al koste mij het me slaap ik ben benieuwd naar je en ik ben trots op je en leef je leven zonder dat je een ander betrekken moet ik ben blij dat je terug bent en ik hoop. Dat je alles uit het leven haalt groetjes je broertje jps de boer bij naar visje /Dino de tot snel. Makker

  reageer
 • Anna Van Veldhuizen

   

  Wij wensen jullie allemaal heel veel sterkte en kracht toe. Dat u zoon snel gevonden mag worden.

  reageer
 • henny

   

  is de uitspraak al bekend van de overval op de bakkerij?

  reageer
 • Jo

   

  Ga je dat Seriues op dit artikel vragen???

 • Rob

   

  Erg vreemd allemaal dit weekend weer, er is ook al een man in Swifterband vermist. De informatie is overigens allemaal erg summier en er moet toch meer bekend zijn wat de voornemens waren van de vermisten personen. Sterkte voor de getroffen families.

  reageer
 • Flevoburger

   

  Brrr, sterkte!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert