Vermiste man is weer terecht

SWIFTERBANT
De 39-jarige man uit Swifterbant die sinds zaterdag werd vermist, is weer terecht. Dat meldt de politie.

De man was zaterdagmiddag in een gehuurde auto vertrokken. Sindsdien was er niets meer van hem vernomen. De politie verspreidde via sociale media een foto en een signalement van de man. Volgens de politie zijn die berichten de afgelopen dagen een kwart miljoen keer bekeken en gedeeld.

Woensdagmorgen werd bekend dat de man levend is teruggevonden. Ook de auto is weer terecht. Waar de man de afgelopen dagen is geweest, is niet bekendgemaakt.
reacties (1)

 • Rob

   

  Deze man mag toch wel een heel duidelijke verklaring afleggen waar hij verbleef en waarom. Kan hij dat niet dan is een gepeperde rekening wel op zijn plaatst. Kan niet zo zijn dat de maatschappij voor dit soort van lieden moet gaan betalen.

  reageer
 • Jond

   

  De beste man mag weggaan waarheen, en wanneer hij maar wil. We leven in een vrij land en hoeven over onze verblijfplaats géén verantwoording af te leggen.

 • Swifterbandse

   

  Dit is wel heel gemakkelijk gezegd. Ik hoop dat jij wel weet wat je doet als je in de knoop zit. We leven in een wereld waar de druk erg hoog is. Op een gegeven moment gebeurt er iets en loopt de ketel over. Niet alleen met werken maar ook in het privé leven moet er steeds meer. Een normale rustdag is er niet meer zoals de zondag. Daarnaast zijn er veel mensen dag en nacht met sociale media in de weer. Niet alleen de ouders maar ook de jeugd. Kortom orrdeel niet voordat je op de hoogte bent van deze man.

 • Harry

   

  Wees blij dat de beste man levend terug gevonden is, wie weet is er wat geeatelijk aan de hand.

 • Urkse

   

  Weet jij wat er gebeurd is? Nee? Oordeel dan niet. Gelukkig is deze man terecht

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert