Verlenging tbs moordenaar Sandra Goppel

LELYSTAD
De 43-jarige Lelystedeling die Sandra Goppel om het leven bracht moet een jaar langer in de tbs-kliniek verblijven. Dat bepaalde de rechtbank in Lelystad vrijdag.

De rechtbank bepaalde deze zomer dat gecontroleerde resocialisatie op zijn plaats is. Een psychiater oordeelde namelijk dat de Lelystedeling is uitbehandeld en schatte de kans op herhaling als klein in. Het Openbaar Ministerie verzette zich hiertegen en in hoger beroep werd het vonnis van de rechtbank vernietigd.

In 1994 stak de man zijn 17-jarige vriendinnetje Sandra dood. Hij verblijft nu al 17 jaar in een tbs-kliniek.
 

reacties (5)

 • Johan

   

  Wil je ook ff netjes vermelden dat hij allang begonnen was met de resocialisatie en een woning en baan had maar op een of ander manier word verleid door een door de kliniek ingehuurde hoer die toevallig stage loopt en een relatie aangaat met meneer en vervolgens valse aangiftes gaat doen om meneer zijn resocialisatie te verpesten ,ondanks vrijspraak van smaad en laster tog weer tbs verlengd word het gaat de kliniek immer om de jaarlijkse gelden die ze declareren geestelijke behandelaars hebben meneer al jaren geleden uitbehandeld verklaard.

  reageer
 • Jaja

   

  Enige bronvermelding is wel gewenst. U klinkt eerder ietwat gematigd objectief.

 • Hans

   

  Lekker laten zitten dat is een rust voor iedereen

  reageer
 • Jan

   

  De zin, hij verblijft ‘al’ 17 jaar.. Hoezo dat AL? Alsof dit een waardeoordeel is over de lengte van het TBS. Haal dat eens even weg, des te neutraler komt dit bericht over.

  reageer
 • kees d.

   

  Lekker laten zitten! Plaats genoeg.

  reageer
 • alex

   

  Wedden dat als hij ooit vrijkomt, hij binnen een jaar weer de fout in gaat.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert