Zwaargewonde man Johannes Vermeerstraat overleden

ALMERE
De man die maandagavond in een woning aan de Johannes Vermeerstraat in Tussen de Vaarten zwaargewond is aangetroffen, is overleden. Dat heeft de politie bekend gemaakt.

De politie liet eerder weten dat zwaargewonde onder verdachte omstandigheden was gevonden. Volgens een woordvoerder was voor de agenten niet direct duidelijk hoe de man aan zijn verwondingen was gekomen. Omdat het slachtoffer ook niet aanspreekbaar was, werd een onderzoek ingesteld.

Uit dat onderzoek is volgens de politie gebleken dat de man niet door een misdrijf is omgekomen. 

 

reacties (5)

 • Petwr

   

  Natuurlijk geeft dit vragen. Maar je kan uiteraard boven aam de trap een hartstilstand krijgen en van de trap vallen. In dat opzicht een natuurlijke dood.

  reageer
 • John

   

  Gevalletje doofpot of te voorbarig geweest

  reageer
 • Rob

   

  Onzin wat u schrijft, "gevalletje doofpot" en verklaar u eens nader? Iemand kan bijvoorbeeld struikelen en van de trapvallen en zo zwaargewond raken dat hij daaraan is overleden. Of iemand struikeld met een mes in zijn handen die vervolgens een vitaal lichaamsdeel raakt. De politie schrijft geen onzin verhalen!

 • Ron

   

  Zwaargewond en een natuurlijke dood? Dat rijmt niet met elkaar toch?

  reageer
 • Het is wel mogelijk. Ik heb het eerder gezien. Iemand die een doodsstrijd levert omdat ie bijvoorbeeld alleen is en hulp wil kan van de trap vallen en van alles breken. In sommige gevallen ligt iemand dan ook nog eens een paar uur of dagen. Dan schrik je je kapot als je iemand zo aantreft en lijkt er eerst wat anders aan de hand. Geen idee wat hier aan de hand is geweest natuurlijk.

 • Kees

   

  Hoezo niet? Zwaar gewond kan ook in coma ofzo zijn. Dat is niet per definitie open wonden ofzo.

 • Piet

   

  De definitie van "natuurlijke dood" bij de politie is dat er geen misdrijf of ongeval in het spel is. Hij kan zichzelf iets aangedaan hebben. Dat heet dus een natuurlijke dood.

 • almere

   

  dossier sluiten over op de orde van de dag

  reageer
 • BNer

   

  Dit is tenminste open kaart spelen want zo liggen de zaken erbij in ons huidige Nederland. Je kan toch niet bij iedere doodsoorzaak de recherche inschakelen? deze zijn overbezet. En de kosten zijn niet in evenwicht met het opsporen van de daders van de nog levende slachtoffers van een misdrijf. Het is een utopie te veronderstellen dat de recherche wederom dertig mensen inzetten op een zaak terwijl men nog volop bezig is met oude zaken.

 • Motormuis

   

  🤔zwaar gewond gevonden, onder verdachte omstandigheden en toch overleden aan natuurlijke dood ... Je zou bijna zeggen; dat is knap! Sterkte voor de nabestaanden

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert