Gemeente reikt ondernemersprijzen uit

DRONTEN • Zo 7 januari 2018 | 14:18 • Zondag 7 januari 2018 | 14:18
Elshof Organic Fruit is in Dronten Onderneming van het Jaar geworden. Het bedrijf mag de gemeente ook vertegenwoordigen bij de Flevopenningen. Die worden op 13 april uitgereikt in
Zeewolde.

Op de nieuwjaarsbijeenkomst van Ondernemersvereniging De Driehoek OVDD werd zaterdagavond William’s Fashion for Men uitgeroepen tot Detaillist van het Jaar. Straetus Incasso Flevoland kreeg de prijs voor Talent van het Jaar. Vorig jaar kreeg die onderneming al een eervolle vermelding.

Cheque voor het goede doel
Het is dit jaar de eerste keer dat er in drie categorieën prijzen werden toegekend. In totaal waren er zeven nominaties. De winnaars kregen een wisseltrofee en een cheque van 500 of 1000 euro. Dat geld mogen de ondernemingen geven aan een goed doel in de gemeente Dronten.

reacties (4)

 • Pieter

   

  Mocht je met dit bedrijf in aanraking komen zou je toch het probleem bij jezelf moet zoeken? Een incasso is er omdat mensen en bedrijven hun rekening niet voldoen en dat probleem moet je dan niet bij een ander zoeken.

  reageer
 • Bart

   

  Als je mijn reactie en de andere reacties goed had gelezen, dan had je kunnen constateren dat niet het 'instituut incasso en haar doelstelling' ter discussie staat, maar de specifieke werkwijze en het dreigende en intimiderende handelen van dit bureau. Dit zal waarschijnlijk ook wel de reden zijn dat ze niet zijn aangesloten bij de NVI (branchevereniging van incassobureau's). En voor de goede orde, het is lang niet áltijd je eigen schuld als je met een incassobureau in aanraking komt, zeker niet in de huidige digitale wereld waarin we leven.

 • pieter de oude

   

  heb je voor een incassobedrijf ook al talenten nodig, ????? zegt heel veel over de ondernemers vereniging.

  reageer
 • Brinkman

   

  Die 500 euro is een mooie aanbetaling op de vorderingen van justitie die hij kan verwachten.

  reageer
 • Bart

   

  Straetus Incassso ondernemerstalent van het jaar; wat een aanfluiting. Dit bureau rekent dreigen en intimideren van klanten tot haar corebusiness. Ik heb dit vanuit de nabijheid binnen mijn kennissenkring meegemaakt; mensen die te goeder trouw door derden met dit bureau te maken kregen op een bepaald niet frisse manier. Googel maar eens op "Sil van Dijk Straetus", dan wordt de manier van ondernemen van dit bureau wel duidelijk. Jammer en onbegrijpelijk dat een bruisende en integere vereniging als de OVDD op deze manier één van haar leden in het 'zonnetje' zet.

  reageer
 • Suzan

   

  Ben helemaal eens met Bart. Er is ook al aangifte gedaan tegen deze "firma". Loyd Hendriks heeft waarschijnlijk familie bij deze club.....

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert