Modeconcern Inditex zoekt 30 managers

LELYSTAD
Het Spaanse modeconcern Inditex is op zoek naar 30 managers voor het distributiecentrum in Lelystad. Deze managers gaan volgend jaar de vestiging in Lelystad opstarten en andere medewerkers opleiden.

De 30 managers worden drie maanden tot een half jaar ingewerkt bij Inditex in Spanje. Het is de bedoeling dat dat al op 1 maart gebeurt. Het inwerktraject is in het Engels maar sollicitanten die Spaans spreken hebben een streepje voor.

Inditex is vorig jaar begonnen met de bouw van het distributiecentrum op het Lelystad Airport Businesspark. Van hieruit wordt kleding van merken als Zara en Massimo Dutti en Bershka over de wereld gedistribueerd.

reacties (5)

 • Hannes

   

  Als de uitbreiding van Vliegveld Lelystad, toch uit noodzakelijk-kwaad door gedrukt wordt; dan is het voor het logistieke bedrijfsleven het beste dat het bij een luchtvrachtverkeerststation blijft; om de passagiersvluchten via andere luchthavens meer ruimte te geven!! (Samenwerking is de toekomst)

  reageer
 • hans.

   

  Sorry, Hannes! Nu niet gaan schipperen! De laatste jaren is er meer dan genoeg ''gepolderd''Met als gevolg zeer grote problemen in de zorg voor ouderen, tekorten aan meesters en juffen, onderbezetting en gebrek aan materiaal bij de politie, brandweer en met name het leger. Ook vrachtvliegtuigen zijn zeer mens&milieu onvriendelijk. Vaak zijn dit oudere toestellen die nog meer lawaai maken.

 • Hans de Boer, Lelystad

   

  De komst van Inditex heeft niets van doen met een vliegveld voor vakantievluchten, maar slechts met de dumpprijzen van grond.

  reageer
 • HH

   

  Geen dumpprijzen. Grondexploitatie is gewoon kostenneutraal. Of vind je het in Flevoland overal dummprijzen? De huizen zijn hier ook goedkoper dan in NH of Utrecht.

 • pieter de oude

   

  Iedere gemeente ( ook Lelystad) die werkgelegenheid wil binnen halen doet concessies aan bedrijven, dus er is niets mis met de handelswijze van B & W. Werk en bedrijven betekent inkomsten en met die inkomsten kan de gemeente aan haar verplichtingen voldoen, ik denk bv. aan sociale uitkeringen.

 • Bert

   

  Vliegveld kan niet achter blijven Er zijn al af en toe mensen gezien bij het vliegveld die niet wachten kunnen op de dag van de opening. Goede zaak, hoe eerder hoe beter.

  reageer
 • Ernie

   

  Waren mensen van de oudejaarsvereniging om de letters terug te brengen.

 • stonden ze al met hun koffertjes klaar dan,kom nou bert overdrijven is ook een vak

 • Ros

   

  Vliegveld is goed voor werkgelegenheid, zijn altijd tegenstanders maar kijk eerst naar de voordelen of aan een ander!

  reageer
 • hans.

   

  Bijna goed! Kijk naar het hele plaatje. De pro en con's. Geef goede en kloppende voorlichting. Volg zorgvuldig de vastgestelde wetten en procedures. Zorg voor echte inspraak en betrek de mensen ook buiten de provincie... nu maar hopen dat de toekomstige jappie en Joppies opletten!!

 • pieter de oude

   

  Lelystad eindelijk in een flow, !!!! nu dat andere project nog !!!!

  reageer
 • sie,dat andere finito ....

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert