Werk aan de Waterlandseweg een week uitgesteld

ALMERE
UPDATE 14.00 uur: Rijkswaterstaat laat weten dat het werk een week wordt uitgesteld. De weg is dit weekend dus gewoon open, maar gaat volgende week (19-22 januari) pas op de schop.Het oorspronkelijke bericht:
De Waterlandseweg in Almere is dit weekend ter hoogte van de A6 in beide richtingen afgesloten. Dat meldt Rijkswaterstaat. De op- en afritten van de A6 zijn wel bereikbaar.

De afsluiting is van vrijdagavond 20.00 uur tot maandagochtend 5.00 uur. Verkeer wordt omgeleid via de A6 en moet rekening houden met een paar minuten extra reistijd.

Voor de verbreding van de A6 worden verschillende viaducten over de A6 verbreed en vernieuwd. Dit weekend wordt er gewerkt aan het viaduct over de Waterlandseweg, de Waterlandsebrug. 

Omleiding
Om van de ene naar de andere kant van de snelweg te komen (Stad naar Haven en andersom) kunnen automobilisten gebruik maken van de A6. De op- en afritten Almere Stad (5) zijn bereikbaar en automobilisten kunnen keren bij afslag Almere Haven (4) of Almere Buiten-West (6). Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers, die komen vanuit Amsterdam en naar Almere Stad willen, via de Hogering te rijden in verband met mogelijke drukte.

reacties (0)

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert