Storing reisinformatie Keolis: 'Reisadviezen kloppen niet'

ALMERE
De informatie over de bussen in Almere klopt vandaag niet. Dat meldt Keolis.
 
Er staan meldingen waaruit blijkt dat bussen niet zouden rijden. Maar deze rijden toch. 

De storing kan de hele dag duren.  

reacties (6)

 • ADJ

   

  Gisteravond rond 20.00 deden bij de M2-> Stripheldenbuurt de scanners het niet, chauffeur vond het wel prima, controleploeg ging vervolgens wel moeilijk lopen doen, om een technisch probleem waar geen reiziger iets aan kon doen. Keolis = Fail. Gemeente ALMERE, sta eens op voor je inwoners ipv graaibedrijven

  reageer
 • M Janssen

   

  Ik weet niet waar jullie ervaring met de bus is. Maar ik rij dagelijks met de M6 en heb echt niks te klagen. De bussen zijn schoon rijden veel vaker en ik heb nog geen 1 keer uitval gehad. Ook van andere reizigers in de bus hoor ik eigenlijk alleen maar positieve berichten.

  reageer
 • John

   

  Gaat goed met Keolis!Geen BOA's;automaat in de bus meestal stuk;te weinig ruimte in de bussen en nu dit weer!Betrouwbaar busvervoer? Bij Keolis zit u mis!!

  reageer
 • Lexxie

   

  Logisch, Ze rijden vaker niet dan wel zodat de melding inmiddels vastgeroest is. Enne bedankt graaibestuurders

  reageer
 • pieter de oude

   

  Duur betaalde directeuren en managers, maar een uitmuntende ICT-er is waarschijnlijk te prijzig.

 • pieter de oude

   

  En in deze moderne tijd kan er niets meer handmatig worden ingesteld, voor de chauffeurs wel prettig kan de werkgever ze niet op de seconde na in de gaten houden en de ambtenaar die de hele dag op zijn kantoortje de vertrektijden op ov radar in de gaten houdt heeft een extra rustdag.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Faerie

   

  What else is new? Keolis is gewoon echt heel slecht bezig. De systemen kloppen voor geen meter, ze zijn niet op rooster/tijd en niet op geld te vertrouwen. Apparaten die overstappen niet oppakken maken je arm. Ik ga weer meer met de auto en liever niet meer met de bus. Dat was andersom met Connexxion. Ik blijf het zeggen, Keolis heeft ruim een jaar de tijd gehad om alles voor te bereiden. Dit is echt kansloos en heeft niks meer te maken met 'opstartproblemen'. Dit zijn geen kleine tweaks waar we het over hebben.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert