Geen tips na Opsporing Verzocht over vermiste Klijn

ALMERE
Aandacht voor de vermissing van de Almeerder Michael Klijn (34) in Opsporing Verzocht heeft geen tips opgeleverd. Dat meldt de politie.

Dinsdagavond begon de uitzending met de vermiste timmerman die op 18 december 2017 voor het laatst gezien is op de Almeerse Hefbrugweg. De politie is bang dat Klijn het slachtoffer is geworden van een misdrijf en maakt zich ernstige zorgen over hem.

De politie ging er aanvankelijk nog vanuit dat Michael zelf niet gevonden wilden worden. Maar volgens de politie is er onlangs een anonieme tip binnengekomen dat Michael mogelijk is verdwenen door het toedoen van criminelen. Volgens de politie huurde Michael sinds kort tijdelijk een kamer op het Zaagvisplantsoen in Almere.

De telefoon van de vermiste man staat uit. En ook zijn grijze Volkswagen Transporter, met kenteken VL-857-R is verdwenen.


reacties (2)

 • Erik

   

  Misschien rechtdoorgereden het water in ofzoiets tijdens het appen. Waarom meteen van criminaliteit uit gaan. Timmermannen verdienen erg goed op het moment?

  reageer
 • Dirk

   

  Die Michael moet toch een top timmerman zijn, hij verdiend wel erg leuk. Een instapmodel Audemars Piquet horloge is een halfjaar salaris voor een doorsnee timmerman. Een 600.- kostende d-sqaure spijkerbroek met een leuk My Brand t-shirt er boven. En Philipp Plein aan zijn voeten. Dat verwacht je niet aan te treffen bij iemand die op kamers woont, eerder bij een zeer geslaagd zakenman in een leuke villa.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert