Bekeuringen bij verkeerscontroles

EMMELOORD
Bij verkeerscontroles op twee plekken in Emmeloord heeft de politie woensdag twaalf bekeuringen uitgedeeld. De controles waren op de Banterweg en de Noordzijde.

Agenten keken onder meer of bromfietsen en auto's technisch in orde waren. Ook werd gekeken of bestuurders zich aan de verkeersregels hielden en over de juiste papieren beschikten.

Drie bestuurders hadden volgens de politie geen rijbewijs. Twee bleken niet verzekerd te zijn. Drie voertuigen waren dusdanig niet in orde, dat ze eerst opnieuw gekeurd moeten worden voor ze de weg weer op mogen.

In totaal werden 54 auto's en 12 brom- en snorfietsen van de weg gehaald voor een controle.

reacties (3)

 • Hans49

   

  Prima actie. Eindelijk eens optreden tegen aso's die denken overal mee weg te komen.

  reageer
 • Jack

   

  Deze controle is vlak voor de kerst ook geweest.daar deden ze de controle verkeert. Toen zette ze de scooter zonder bemanning op de rollerbank.zo is de aangegeven snelhijd niet juist. De rollerbank is geijkt zeggen ze.maar ze kunnen wel weerstant opdraien en afvoeren. Daar spelen ze graag mee. Op 2km geven ze zelfs een wokmelding. Hoe kinderachtig zijn ze. Ik kan nog wel wat meer vertellen. 2 agenten mogen hoop ik snel op het matje komen bij minasteri politie.omdat ze beschijven als proefkonijn.en me gezin kapot hebben gemaakt. Zo werkt emmeloord

  reageer
 • Moraaridder

   

  Nou nou nou wat een frustatie. Als je niet met de boete eens bent kun je in bezwaar gaan. Voor het Wokken zijn er geloof ik ook bepaalde spelregels dus 2 km te snel gaat er bij mij er niet in. Ten eerste heb je een wettelijke correctie die van de gemeten snelheid af wordt gehaald vervolgens gaat er ook nog een correctie va de rollerbank af. Uiteindelijk blijft er een netto snelheid over. Dus.. En vergeet niet de politie is je beste vriend in voor en tegenspoed. 😉

 • oerendhard

   

  Da's lang geleden!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert