Telefoonproblemen bejaarde vrouw opgelost

LELYSTAD
De telefoonproblemen van mevrouw Van Deinsen uit Lelystad zijn opgelost. De 91-jarige vrouw zat sinds half december zonder telefoon, waardoor ook haar alarmknop voor noodgevallen niet meer werkte. Telefoonspecialisten hebben het probleem vandaag kunnen verhelpen. 

De vrouw en haar familie zijn erg blij dat de kabelverbinding hersteld is. Ze denken dat het heeft geholpen dat zij de media hebben ingeschakeld om het probleem aan te kaarten. Zij waren na een aantal weken radeloos, omdat er ondanks veelvuldig contact met telecomprovider KPN geen oplossing kwam.

KPN zegt sorry
KPN heeft inmiddels contact opgenomen met de woordvoerder van de familie. Het bedrijf heeft zijn excuses gemaakt en belooft eventueel gemaakte kosten te vergoeden.
 
Op 16 december viel de verbinding van de telefoon en het alarm van de 91-jarige plotseling weg. Mevrouw Van Deinsen had sindsdien bijna geen contact meer met de buitenwereld. Ze kan haar mobiele telefoon door artrose niet bedienen. 

 

reacties (4)

 • Sofie

   

  Kpn is een bedrijf van lik me vestje. Onbeschoft aan de telefoon. Echt behulpzaam zijn ze niet

  reageer
 • Sara

   

  Als het maa913r om de media komt!! Treurig!

  reageer
 • Opa 71++

   

  Gefeliciteerd mevrouw Van Deinsen, zo zie maar, er moet vaker geklaagd worden in dit soort gevallen!!!! Bedankt aan alle reageerders die het zo goed bedoelden...

  reageer
 • Moraaridder

   

  Had niet anders verwacht dat de KPN dit oplost. Alleen ik zou mij als familielid schamen dat ik zelf geen gebruiksvriendelijk Gsm voor de oude dame gekocht had. (Kun je achteraf altijd proberen te claimen). Zoniet jammer dan blijft wel je hoog bejaarde moeder tante of wat dan ook. Ook.had je de dame tijdelijk in huis kunnen nemen wanneer je zo bezorgd bent. Maar goed nu kun je lekker op afstand met mevr bellen. Scheelt weer een rit in je toch al drukke bestaan 😢

  reageer
 • Maartje

   

  Nou ik verbaas mij juist dat de prehistorische Kpn dit probleem heeft opgelost. Ook alleen maar omdat het in de media is gekomen.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert