Telefoonproblemen bejaarde vrouw opgelost

LELYSTAD • Do 11 januari 2018 | 13:45 • Donderdag 11 januari 2018 | 13:45
De telefoonproblemen van mevrouw Van Deinsen uit Lelystad zijn opgelost. De 91-jarige vrouw zat sinds half december zonder telefoon, waardoor ook haar alarmknop voor noodgevallen niet meer werkte. Telefoonspecialisten hebben het probleem vandaag kunnen verhelpen. 

De vrouw en haar familie zijn erg blij dat de kabelverbinding hersteld is. Ze denken dat het heeft geholpen dat zij de media hebben ingeschakeld om het probleem aan te kaarten. Zij waren na een aantal weken radeloos, omdat er ondanks veelvuldig contact met telecomprovider KPN geen oplossing kwam.

KPN zegt sorry
KPN heeft inmiddels contact opgenomen met de woordvoerder van de familie. Het bedrijf heeft zijn excuses gemaakt en belooft eventueel gemaakte kosten te vergoeden.
 
Op 16 december viel de verbinding van de telefoon en het alarm van de 91-jarige plotseling weg. Mevrouw Van Deinsen had sindsdien bijna geen contact meer met de buitenwereld. Ze kan haar mobiele telefoon door artrose niet bedienen. 

 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel