Man aangehouden voor brute woningoverval

LELYSTAD
De politie heeft een man uit Lelystad aangehouden voor een brute woningoverval in Rotterdam. Daarbij werd een vrouw van 74 vastgebonden en bedreigd met een vuurwapen. De politie meldt dat er in totaal vier verdachten zijn aangehouden. Twee van hen zijn een buurtbewoner van het slachtoffer en zijn zoon.

Eind december stormde een gemaskerde man met een vuurwapen de woning binnen. De bewoonster was daar samen met een buurtbewoner. De overvaller bond beiden vast en hield hen onder schot. De vrouw moest persoonlijke spullen afgeven, waaronder codes, telefoons en sieraden.

Al snel bleek uit onderzoek dat de overvallers uit de vertrouwde omgeving van de vrouw kwamen. De man die bij haar was leek op het eerste oog hard te worden geschopt en geslagen, maar bleek achteraf betrokken bij de woningoverval. 

Een derde verdachte uit Vlaardingen heeft tijdens de overval geld gepind met de pasjes van het slachtoffer. De rol van de Lelystedeling is onduidelijk. De recherche heeft op alle bezittingen van de vier verdachten beslag gelegd. 
 

reacties (5)

 • Niels

   

  Ik heb er eigenlijk geen vertrouwen in dat de rechter dit laffe, laaghartige tuig een zware straf geeft. De rechters leven in een heel andere wereld dan de gewone hardwerkende Nederlander.

  reageer
 • Mark

   

  Geweldig werk van de rechercheurs. Chapeau!!!! Onvoorstelbaar dat ze dit bij oudere mensen kunnen aanrichten. lafaards, niets meer, niets minder

  reageer
 • Lang vast zetten

   

  Zet deze losers nou eens lang vast ! Haal ze uit de maatschappij en stel een voorbeeld. Bescherm de maatschappij !

  reageer
 • Moraaridder

   

  Hopelijk gaat het met het slachtoffer ook Iets beter. Dat zijn nl de grootste verliezers

  reageer
 • anton

   

  geen taakstraf geven dat tuig maar een aantal jaren vast zetten ,uitschot van de maatschappij zijn zij .

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert