Heiko van de Wal is conciërge van het jaar

ALMERE
Heiko van de Wal is uitgeroepen tot de Almeerse conciërge van het jaar 2017. Hij werkt op Sterrenschool de Ruimte in Almere Poort en organiseert naast zijn conciërgetaken activiteiten voor de leerlingen. 

Leerlingen, leraren en ouders hebben Van de Wal genomineerd. Hij is fulltime conciërge en is daarnaast vrijwilliger van Stichting de Schoor. "Hij vermaakt de kinderen ook na school en in het weekend en daarom verdient hij deze prijs met vlag en wimpel," zo luidt één van de inzendingen. 

De verkiezing voor conciërge voor het jaar is vijf jaar geleden opgezet door de D66. De partij wil aandacht vragen voor het belang van deze medewerkers. D66 benadrukt dat conciërges een belangrijke taak hebben op school en ervoor zorgen dat leerlingen zich kunnen ontwikkelen in een veilige omgeving.

Omroep Flevoland ging donderdag op bezoek bij een van de genomineerden van de verkiezing, 
conciërge Alfons Meijer van het Buitenhout College. Hij zag de nominatie als een eer, maar de vele positieve reacties van leerlingen vond hij nog veel leuker. reacties (3)

 • Anouk

   

  Wat fijn, wint deze man ook nog eens een prijsje. Dat hij de beker maar een mooie plek geeft op zijn bureautje. Leuk hoor.

  reageer
 • Janneke

   

  Gefeliciteerd Heiko. Helemaal verdiend. Eidelijk een kerr goed nieuws uit Almere

  reageer
 • Sam Deurloo

   

  Van harte gefeliciteerd! En volledig verdiend, want het zijn niet de gemakkelijkste kinderen op Sterrenschool de Ruimte.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert