FlevoPost stopt met editie Noordoostpolder/Urk

NOORDOOSTPOLDER
De huis-aan-huiskrant FlevoPost stopt met de editie Noordoostpolder/Urk. De FlevoPost is sinds vorig jaar eigendom van de uitgeverij die ook de krant De Noordoostpolder maakt.

Eigenaar NDC Media Groep wil in Noordoostpolder, Urk en een deel van Overijssel met één krant verder gaan. Gekozen is voor De Noordoostpolder, omdat dit merk langer bestaat.

De krant zal twee maal per week worden verspreid, op dinsdag en op donderdag.

reacties (5)

 • Tja

   

  Ik kan ze vertellen dat niemand op Urk op die krant zit te wachten. Bij mij en menig andere gaat hij in exact dezelfde vorm als hij door de bus is gestopt direct de papiercontainer in.

  reageer
 • Tom Wentzel

   

  Van verre aan te zien komen, wat had de Noordoostpolder aan de overlijdensadvertenties van mensen uit Dronten om maar iets te noemen. Enige waarvoor de Flevopost handig was, was de advertentiepagina van de Action.

  reageer
 • Pieter

   

  Dan blijft er van een waakhond dus niets meer in de polder over. Liet de Fleopost nog wel een soort van kritisch geluid horen, De Noordoostpolder is met stip het grootste Sufferdje van nul komma niks journalistiek niveau. Het wordt tijd dat Omroep Flevoland serieus gaat nadenken over een bredere nieuws- controle- achtergrondvoorziening: radio, tv, digitaal, dagelijkse krant, ook op papier. Zonder de persmuskieten kan B en W gewoon zijn gangetje gaan, omdat gemeenteraadsleden kritiekloos neus zitten te peuteren of wegkijken. Er zit niks en niemand meer achter hun vodden. En dat is toch eigenlijk amper meer democratisch te noemen. Waarvoor zou je in hemelsnaam nog de moeite nemen om in maart naar een stembureau te gaan?

  reageer
 • Sjirk van der Land

   

  Had niet anders verwacht.

  reageer
 • Duo

   

  Vroeg me al tijden af waarom we dat gedrocht kregen. Alsof we in de NOP zitten te wachten op nieuws uit Dronten, Lelystad en Almere.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert