Oud PvdA-wethouder Ruifrok tweede op lijst PvvP

NOORDOOSTPOLDER
Oud PvdA-wethouder Wouter Ruifrok staat tweede op de lijst van de Partij van vrije Poldermensen (PvvP) in Noordoostpolder. Ruifrok heeft de PvdA de rug toegekeerd. Hij vindt dat de traditionele partijen te veel met politiek en de poppetjes bezig zijn en niet met de inhoud. 

Ruifrok werd in 2013 door de gemeenteraad weggestuurd als PvdA-wethouder omdat hij de raad verkeerd geïnformeerd zou hebben over een deal rond de Poldertoren.

Lijsttrekker voor de PvvP bij de komende gemeenteraadsverkiezingen is Helga Wiedijk. Zij was al eerder fractievoorzitter voor die partij maar stopte toen er een scheuring in de partij ontstond. De Partij voor de Vrije Poldermensen heeft op dit moment 1 zetel in de gemeenteraad van Noordoostpolder. Huidig raadslid Teun Nijdam stopt ermee na de verkiezingen. 

reacties (14)

 • Asfaltrocker

   

  Zo betrouwbaar is deze zichzelf politicus noemend mannetje dus......gewoon een pluch plakkertje. Nee Woutertje je bent gewogen en te licht bevonden. Nooit meer in een politieke functie terug laten komen.

  reageer
 • Coli

   

  We hebben liever dat hij niet weer in de gem raad iets gaat toevoegen , hij belooft goude bergen maar komt niks na , of geeft je zo een keuken blok cadeau . Hij hoeft het zelf toch niet te betalen . maar dat beloven is hem duur komen te staan er uit gestuurt En weg wezen zoek het uit ,met de geit. Maar nu hij weer in de Running dat denkt hij ,maar hoop dat de bevolking dat niet heeft. Weg is weg blijven . Mooi paket bezorger blijven niet weer ingaan met zijn sjarmeur ,s Lucht fietser . Of thuiszorg medewerker blijven

  reageer
 • pieter de oude

   

  links aan de macht !!!!! de middengroepen ontkracht, en dat alles onder het motto SOLIDARITEIT en de linkse- politici gelijk de socialistische weg kwijt.

  reageer
 • Sinda Alkmaar

   

  Partijhoppen is een grote trend aan het worden. Alles voor de centjes!

  reageer
 • lampje

   

  Eerst Teun Nijdam, nu Wouter Ruifrok. De PvvP is dus gewoon Pvda.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Politiek van vervreemden Partij.

   

  Het is net of de Jokers ingezet worden.Vooral het verrassende effect bij gebrek aan vervolg voor deze partij. Slinks of link, cabaretesk zal het wel worden.Nu deze partij eerst van de ondergang is gered met deze kandidaten mag je hopen dat het wat wordt.Anders kunnen ze nog altijd de keuken bemannen in de Watertoren .

  reageer
 • Kevin

   

  Proficiat Wouter, Helemaal met je eens, dat je voor de lokale politiek kiest. De grote partijen binnen onze polder zijn te landelijk georiënteerd. Dus stem zoveel mogelijk op onze lokale partijen en ik hoop dat de PvvP met 3 of 4 zetels in de rad komt en dat Wouter of Helga onze stoppende tuinkabouter Andries Poppe gaat vervangen Of de plaats van de helaas vertrekkende Hennie Bogaards

  reageer
 • Kees

   

  Wouter vindt dat het in de PvdA te veel om poppetjes gaat. Wouter bedoelt: ik kreeg gren baantje meer. Dus ging Wouter weg. Echt man van principes dat...

  reageer
 • Rinus

   

  Helga Wiedijk ooit SP en Ruifrok ooit PvdA, in ieder geval iets linksachtigs in de Partij voor vrije Poldermensen (klinkt als naaktlopen).

  reageer
 • Piet

   

  Niet meer welkom in de politiek, afganger en wegwezer!

  reageer
 • Kees

   

  Grappig tot nog toe heeft Suelmann alles nog gedaan wat hij heeft afgesproken en nagenoeg unaniem door de gemeenteraad is besloten. Het is goed als “ambtenaar” dat je je betrouwbaar uitdrukt. Integer noemen ze dat .... 5

  reageer
 • Herman

   

  nog iemand die zijn principes over boord heeft gegooid, hiep hiep hoera

  reageer
 • Mart

   

  Ik heb liever dat hij pakketten blijft bezorgen dan blijft hij iets nuttigs voor de maatschappij doen

  reageer
 • De ambtenaar

   

  Dat wordt leuk na de verkiezingen als het CDA hun mislukte Stadshart en Poldertoren moet verdedigen.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert