Slagerij grijpt naast grillworstprijs

ALMERE • Do 8 februari 2018 | 21:47 • Donderdag 8 februari 2018 | 21:47
Slagerij Verhoef uit Almere Haven heeft naast de eerste prijs voor de Grote Grillworsttest gegrepen. Winnaar is keurslager Braamskamp uit Rolde geworden. Wel heeft Verhoef een eervolle vermelding gekregen.

De winnaar werd donderdagavond bekend gemaakt in Leusden tijdens een bijeenkomst van branchevereniging Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS), die jaarlijks wedstrijden organiseert. Dit jaar ging de wedstrijd om de grillworst. Na een voorronde bleef slagerij Verhoef over als één van de tien genomineerden.

De vakjury beoordeelde de grillworst van Braamskamp als een echte kwaliteitsworst, die gul en rijk van smaak is. De jury keek naast geur en smaak naar het aanzien en de kleur, de samenstelling en consistentie, het aanzien van het snijvlak en de inwendige kleur. 

Met zeven anderen kreeg Verhoef een eervolle vermelding, maar de jury zegt niet op welke plek de Almeerse slager is geëindigd.

Eerder deze week gingen we bij slagerij Verhoef langs:
[https://www.youtube.com/watch?v=1DqNKtOkQD0&feature=youtu.be]

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel