Almeerder daagt Gordon voor rechter wegens stalking

ALMERE • Vr 23 februari 2018 | 13:28 • Vrijdag 23 februari 2018 | 13:28
Een man uit Almere daagt BN'er Gordon voor de rechter wegens laster en stalking. Hij wil via de rechtbank Gordon dwingen te stoppen met publicaties en smadelijke uitspraken over hem. Een kort geding in deze zaak dient op 9 april voor de rechtbank in Lelystad.

De aanleiding voor de ruzie tussen beide mannen is het feit, dat Gordon op sociale media diverse berichten over en foto's van de Almeerder heeft verspreid, zonder diens toestemming. In die berichten schreef hij over een verbroken relatie, maar volgens de Almeerder is er nooit zo'n relatie geweest. Hij werd in die berichten afgeschilderd als partner, oplichter, bedrieger en leugenaar. Die berichten zijn in allerlei shownieuws-programma's overgenomen en besproken. 

Volgens de advocaat van de Almeerder, Vincent van der Velde, is het kort geding bedoeld om Gordon te laten stoppen met verdere publicaties over de man. Ook moet hem verboden worden om smadelijke en lasterlijke uitspraken te doen en om contact met de man op te nemen.  

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel