Havo-scholieren winnen met slimme koelkast

ZEEWOLDE • Ma 12 maart 2018 | 22:08 • Maandag 12 maart 2018 | 22:08

Een slimme koelkast die vertelt welk recept je kunt bereiden op basis van de ingrediënten die in de koelkast liggen. Dat idee, The Freezing Fridge, heeft gewonnen bij het project 'Dragons' Den' van middelbare school RSG De Levant in Zeewolde.

Scholieren van 3 havo hebben maandagmiddag tijdens de les economie hun beste bedrijfsidee gepitcht voor een deskundige jury. De winnaars kregen een cheque van 250 euro, die ze mogen doneren aan een goed doel in Zeewolde. 

Het project 'Dragons' Den' is afgeleid van het gelijknamige televisieprogramma, vertelt economiedocent Sander Postma. ''Een ondernemer met een goed idee pitcht dat aan investeerders met een grote zak geld. Als zij geloven in het idee kunnen ze investeren in de onderneming.''

Wie zaten er in de jury?


De jury bestond uit wethouders Egge Jan de Jonge en Wim van der Es, aangevuld met vestigingsdirecteur Hans Polet, Wim van den Noort van Verenigd Bedrijfsleven Zeewolde en directrice van de Levant Anne-Marie Leeuwenburgh.
 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel