Nieuwkomer: Wij Staan Voor (WSTAV)

ALMERE • Di 13 maart 2018 | 9:42 • Dinsdag 13 maart 2018 | 9:42

"Ik vond politiek saai, zeker de lokale politiek. Ik dacht dat ik toch geen invloed had", aldus Marvin Forst uit Almere. "Er waren zelfs tijden dat ik niet ging stemmen, maar de tijd van piepen langs de zijlijn is voorbij. Ik wil dingen nu zelf aanpakken!"

Forst is lijsttrekker van de nieuwe partij WSTAV. Die letters betekenen 'Wij Staan Voor'. Met de partij wil Forst de burger actiever betrekken bij de politiek. "We willen dat de lokale politiek echt weer iets wordt wat mensen boeit. Verder willen we een maatschappij die er voor elkaar is. Met respect voor elkaar."

Forst geeft naast zijn normale baan in de ICT ook huiswerkbegeleiding aan pubers. "Een voorbeeld van hoe het zou moeten. Elkaar helpen en de jeugd heeft de toekomst", aldus Forst.

Forst rekent op 1 zetel. "Maar een eenling is een drenkeling, dus ik hoop op 2!", zegt Forst.  


Tot en met de gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 21 maart besteedt Omroep Flevoland extra aandacht aan de lokale politiek.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel