Verkiezingspraat: Er moet een hotel komen op Urk!

URK • Di 13 maart 2018 | 12:59 • Dinsdag 13 maart 2018 | 12:59

Tot en met 21 maart gaat Omroep Flevoland dagelijks de straat op voor Verkiezingspraat. We trekken Flevoland door en peilen de meningen over de belangrijke verkiezingsthema's.

Dinsdag zijn we op Urk met de stelling: Er moet een hotel komen op Urk! 

Bij de gemeente hebben zich enkele ondernemers gemeld die het wel zien zitten om een hotel neer te zetten. Maar de vraag of dat wenselijk is levert wisselende reacties op. Zo wordt bijvoorbeeld gevreesd voor de zondagsrust of voor verlies aan parkeerplaatsen op het haventerrein. Oftewel: genoeg argumenten voor én tegen. 

Ook via sociale media kon er op de stelling van de dag gereageerd worden: 69 procent van de stemmers ziet een hotel op Urk wel zitten, maar er is nog veel verdeeldheid over welke locatie op Urk zich daarvoor het beste leent. 

Woensdag zijn we in Zeewolde en hebben we het over oplossingen voor acute woningnood. Meepraten? Dat kan vanaf 17:00 uur  op Instagram (Stories), Twitter en Facebook

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel