Poster plakken: CDA Dronten

DRONTEN • Wo 14 maart 2018 | 13:27 • Woensdag 14 maart 2018 | 13:27

Ferdinand Zomerman van het CDA in Dronten kwam woensdagochtend een poster van zijn partij ophangen in de studio van Omroep Flevoland. Hij staat op de zesde plaats op de lijst.

Zomerman verwacht dat het CDA voldoende zetels zal halen bij de gemeenteraadsverkiezing op 21 maart om een plek in de raad te kunnen veroveren. De partij heeft nu acht zetels.

De nummer zes denkt dat de Drontenaren niet volledig op de hoogte zijn van de crisis die de afgelopen maanden speelde in het gemeentebestuur. Twee CDA-wethouders stapten op, maar daar wordt op straat nauwelijks over gesproken, zegt Zomerman.

reacties (2)

 • swifter

    Wo 14 maart Woensdag 14 maart

  weer een omhoog gevallen iemand uit de politiek, was de afgelopen 4 jaar volledig onzichtbaar,was trouw aan de fractie,maar is ons dorp helemaal vergeten!! noem 1 punt wat Ferdinant (CDA) voor Swifterbant heeft gedaan.zou hij wel weten wat er in Swifterbant speelt, wat er leeft onder de mensen? zorgwoningen,behoud buitenbad, nieuwe sporthal,woningbouw, mfc .Maak zelf uw keuze in het stemhokje,maar 6 zetels is gezien de prestaties van de afgelopen periode veel te veel.

  reageer
 • Willemien Wever

    Wo 14 maart Woensdag 14 maart

  Ferdinand (geschreven met een d) heeft in de raad van februari jl. nog de zorgen van de inwoners van Swifterbant verwoord over de geplande windmolens in het Swifterbos. Ferdinand komt op voor de belangen van ondernemers in Dronten. Ons CDA-raadslid en lokale bakker Koene Tietema weet als geen ander wat er in Swifterbant speelt en als kandidaat nr. 4 neem ik die vertegenwoordigende rol graag van hem over.

 • Flevoburger

    Wo 14 maart Woensdag 14 maart

  CDA fractievoorzitter Buma: al voordat er überhaupt echt sprake was van een referendum wist deze voorman van ( waar stond die D ook al weer voor? ) het CDA ons duidelijk te vertellen dat hij de eventuele negatieve uitslag van een referendum over de sleepwet zal negeren. Weet je wat meneer Buma, het is misschien het beste als wij als burgers uw partij ook gewoon negeren.......

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert