Gemeente stelt internationale agrofood-beurzen beschikbaar

DRONTEN • Wo 21 maart 2018 | 9:38 • Woensdag 21 maart 2018 | 9:38

De gemeente Dronten gaat jaarlijks twee internationale beurzen beschikbaar stellen. Dat maakte burgemeester Aat de Jonge bekend tijdens de activiteiten rond het 60-jarig bestaan van de Aeres Hogeschool. "De beurzen zijn bedoeld voor veelbelovende internationale studenten die graag willen studeren bij Aeres Hogeschool in Dronten, maar zelf over onvoldoende financiële middelen beschikken", zo lichtte de burgemeester toe. 

Met het beschikbaar stellen van deze beurzen wil de gemeente Dronten de goede band met Aeres Hogeschool benadrukken. Volgens de gemeente wordt door studenten veel kennis opgedaan die nationale, maar ook internationale waarde heeft. 

Burgemeester Aat de Jonge: “Aeres Hogeschool bepaalt mede het innovatieve karakter van de Agrofood-sector in Dronten. Door de beurzen maken we het mogelijk om de kennis die deze studenten bij Aeres opdoen, over de wereld te verspreiden.”

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel