Inbreker gewond tijdens vlucht uit kringloop Het Goed

LELYSTAD • Vr 23 maart 2018 | 10:49 • Vrijdag 23 maart 2018 | 10:49

Een inbreker is in de nacht van donderdag op vrijdag gewond geraakt toen hij door een raam uit kringloopwinkel Het Goed in Lelystad wegvluchtte. Volgens de politie zag iemand dat er ingebroken werd. Toen agenten bij de winkel waren, was de verdachte er al vandoor. Op een kapot raam van het pand werden bloedsporen ontdekt.

Volgens filiaalleider Raimon Strijdveen had de inbreker het vermoedelijk voorzien op de kassa's in het pand. "Maar zowel in de winkel als in het lunchcafé zit daar bij ons 's nachts nooit geld in. Voor zover wij kunnen nagaan, is er verder ook niks gestolen.''

Kleine inbreker


De filiaalleider vermoedt dat de inbreker klein van stuk is geweest. "Als je het gat in het raam ziet, dan is het een klein mannetje en vrouwtje geweest."  
Waarom de inbreker door het raam is gevlucht, weet de bedrijfsleider niet. "Dat is wel gek. Want hij is door de personeelsingang aan de achterkant binnengekomen. Misschien is hij tijdens zijn werk gestoord en in paniek geraakt."

Foto: Politie Lelystad
 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel