Achtbaanfan in de race voor Rollercoaster Girl

LELYSTAD • Za 24 maart 2018 | 10:36 • Zaterdag 24 maart 2018 | 10:36

Jessica de Jong uit Lelystad is een stapje dichterbij haar droom om 'Rollercoaster Girl' te worden. Als enige Nederlandse doet ze mee aan de Duitse wedstrijd. Sinds zaterdag behoort Jessica bij de laatste zes

"Ik ben echt zo super blij!" laat Jessica weten. "Ik heb best wel heel veel campagne gevoerd, want er kon twee weken lang elke dag gestemd worden." En dat hebben de mensen in haar omgeving ook geweten. "Ik heb iedereen elke dag wel gevraagd of ze op me wilden stemmen," zegt de Lelystedelinge.

In de tweede week van april gaat Jessica met de vijf andere meiden een week lang pretparken bezoeken. Welke dat zijn en wat ze daar precies gaan doen, is nog onduidelijk. Aan het einde van die week wordt bekend gemaakt wie de Rollercoaster Girl 2018 is. 

De wedstrijd wordt georganiseerd door MackRides, de grootste achtbaanbouwer van Duitsland. Mocht Jessica winnen, dan mag ze zich een jaar lang Rollercoaster Girl noemen en mag ze onder meer naar verschillende exclusieve pretpark evenementen.  

 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel