GHB-gebruiker aangehouden na reeks botsingen

LELYSTAD • Za 24 maart 2018 | 12:32 • Zaterdag 24 maart 2018 | 12:32

Een 49-jarige automobilist is vrijdagmiddag aangehouden op het Larserplein in Lelystad. De man bleek de drugs GHB te hebben gebruikt, reed met een onverzekerde auto en had geen rijbewijs. Hij was zelfs nooit in het bezit van een rijbewijs geweest.  

Een politieagent die niet aan het werk was, zag dat een rode Volvo een aantal keren van de weg raakte en waarschuwde zijn collega's. Die volgden de bestuurder van de auto op de Larserweg. De man reed gewoon door, ondanks zware beschadigingen aan zijn auto. Nog voor de politie een stopteken kon geven veroorzaakte de man een aanrijding op de kruising bij het Larserplein. 

Uitgebreid proces verbaal


De man is na de aanrijding aangehouden. Hij kreeg een proces-verbaal voor rijden onder invloed. Ook zal de man vervolgd worden voor gevaarlijk rijgedrag, het verlaten van de plek van een ongeval en het rijden zonder rijbewijs en verzekering. De auto is in beslag genomen.
 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel