Gewapende overvallen op winkels

FLEVOLAND • Za 21 april 2018 | 15:01 • Zaterdag 21 april 2018 | 15:01

In Flevoland zijn zaterdagmiddag twee winkels overvallen. De Bruna aan de Haagbeukweg in Almere Parkwijk is rond 14:00 uur beroofd. Volgens de politie bedreigde een man het personeel met een wapen. Hij maakte zich met nog onbekende buit uit de voeten. 

De politie verspreidde direct na de overval een opsporingsbericht via Burgernet. Daarbij werd gewaarschuwd om de gewapende man niet zelf te benaderen. De politie heeft in de loop van de middag een verdachte aangehouden dankzij een oplettende inwoner van Almere die de mogelijke overvaller zag lopen.

Tekst gaat verder onder de tweet


Rond 16:30 uur werd de Zeeman aan de Weverstraat in het Lelycentre in Lelystad overvallen. Daarbij is niemand gewond geraakt. Hoe de overval in zijn werk is gegaan is nog niet bekend. Ook niet of er iets buit is gemaakt. Volgens getuigen zou de overval gepleegd zijn door twee personen. Eén van hen is er op een fiets vandoor gegaan. De politie heeft de overvallen in onderzoek.


 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel