Staatsbosbeheer haalt Facebook-pagina Oostvaardersplassen offline

FLEVOLAND • Do 26 april 2018 | 23:06 • Donderdag 26 april 2018 | 23:06

Staatsbosbeheer heeft de speciale Facebook-pagina over de Oostvaardersplassen tijdelijk offline gehaald. De afgelopen weken namen de protesten over het beleid van de grote grazers in het natuurgebied toe. Zo'n 3.000 herten, konikpaarden en heckrunderen gingen deze winter dood of werden afgeschoten.

Volgens een woordvoerder van Staatsbosbeheer heeft het tijdelijk weghalen van de pagina te maken met het grote aantal vragen en opmerkingen dat binnenkwam. De boswachters van de Oostvaardersplassen zijn te druk met andere zaken om alles te kunnen beantwoorden. Iemand die iets wil vragen of een opmerking wil maken kan terecht op de hoofdpagina van Staatsbosbeheer op Facebook. 

Zodra de rust rond het beleid in de Oostvaardersplassen is teruggekeerd en de boswachters ook weer tijd hebben voor de sociale media, komt ook de pagina terug. De woordvoerder kan niet zeggen wanneer dat is. 
 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel