Extra tribune Almere City FC vanwege run op kaarten

ALMERE • Di 15 mei 2018 | 17:47 • Dinsdag 15 mei 2018 | 17:47

Almere City FC gaat een extra tribune bouwen voor de thuiswedstrijd tegen de Graafschap aankomende donderdag. Dat meldt persvoorlichter Jordy Haak van de club. Maandag waren alle tickets in een dag uitverkocht. Door het bouwen van de extra tribune komen er 600 extra kaarten beschikbaar. 

Het eerste finaleduel om promotie naar de eredivisie tussen Almere City FC en De Graafschap begint donderdagavond om kwart voor negen. De return is zondag om kwart voor vijf in Doetinchem. 

Almere City FC won zondagavond in de halve finale van de play-offs om promotie naar de Eredivisie in Kerkrade met 2-1 van Roda JC. De Limburgers zijn daarom gedegradeerd naar de Jupiler League. De Almeerders kunnen bij winst op De Graafschap voor het eerst in de geschiedenis naar de Eredivisie promoveren. 

Vanaf acht uur doet Omroep Flevoland live radioverslag van de wedstrijd en is het duel te volgen via een live-blog op de website en de Omroep Flevoland-apps.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel