Veel belangstelling voor plannen MFG

BIDDINGHUIZEN • Do 17 mei 2018 | 1:24 • Donderdag 17 mei 2018 | 1:24

De maquette van het nieuwe Multi Functioneel Gebouw (MFG) in Biddinghuizen is woensdag gepresenteerd. Op een informatieavond over de plannen was veel belangstelling voor het nieuwe centrum.

In het activiteitencentrum komen dorpshuis Het Koetshuis, een sport- en gymzaal en activiteiten van kerkcentrum De Voorhof bij elkaar onder één dak. Van de kritiek dat de protestantse kerk moet wijken voor het nieuwe centrum was op de informatieavond weinig te horen. 

Daniel Vandy, tegenstander van de plannen, zou oorspronkelijk tijdens de bijeenkomst een petitie met meer dan 800 handtekeningen van tegenstanders aanbieden, maar dat ging niet door. Hij wil nog meer handtekeningen ophalen om aan te bieden, maar geeft wel toe dat hij er erg laat mee is.

De werkzaamheden starten eind dit jaar met de verbouwing van de katholieke kerk. Daarna beginnen de sloop- en nieuwbouwwerkzaamheden.
 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel