Eerste finale play-offs Almere City FC - De Graafschap: 1 - 1

ALMERE • Do 17 mei 2018 | 18:05 • Donderdag 17 mei 2018 | 18:05

Almere City FC stond donderdagavond voor het eerst in de finale van de play-offs en speelde met 1-1 gelijk tegen De Graafschap. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd en gingen met een 0-0 stand de rust in.

In de 85e minuut scoorde Silvester van der Water de 1-0 voor Almere City.  Vlak voor tijd scoorde Serrarens uit een strafschop de 1-1 na hands van Overtoom die ook rood kreeg.

We sluiten het liveblog af. Zondag is de return in Doetinchem. Die wedstrijd zenden wij live uit op de radio en uiteraard alle verrichtingen in en om het stadion zijn dan ook te volgen via een liveblog.